Alweer een weekje verders...
Door: sarahmol
09 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
Hallo allemaal,
Ik zit hier nu op het balkon gezellig met alle huisgenootjes sex ´nd the city 2 te kijken. Iemand hier in huis heeft een beamer dus het is net of we in de bios zetten.
Inmiddels hebben we alweer een week erop zitten en hebben Ans en ik in het weekend allerlei dingetjes gedaan. We zijn hier 16 weken, dus 16 weekenden, waarin we zoveel mogelijk dingen willen doen. We begonnen vrijdagavond al met een feest vlak bij ons in de buurt. Een housefeest, was wel gezellig want we gingen met meerdere huisgenootjes daar naar toe. We hadden al gehoord dat we niet met z´n tweetjes terug moesten lopen, dus liepen we met een groepje terug. En nog zijn er dan van die auto´s die langs rijden, of nou ja bijna stil staan, en dan roepen ´e psst dushi. Haha wel goed voor je ego toch:P. Zaterdag zijn we naar Jan Thiel baai geweest, jeuj het eerste stukje strand wat we te zien kregen. Een heel mooi wit strand, palmbomen en helder blauw water. We gaan aankomende zaterdag naar westpunt, daar schijnen nog mooiere strandjes en blauwer water te hebben. Dus ik verheug me nu alweer op 't weekend, we gaan zondag ook een proef duikles nemen. Zin in!
Verder zijn we zaterdagavond nog wezen stappen, dat was echt super gezellig. Er werd ook salsa gedanst, super leuk om te zien! Zondag zijn we naar cabanabeach geweest dat naast mambobeach ligt, ook weer gezellig.
En jaa toen was het weer maandag, weer vroeg het bedje uit owp naar stage. We hebben vanochtend een gesprek gehad met onze opdrachgever. En het was gelukkig een goed gesprek hij was meewerkend, de eerste paar dagen ging namelijk een beetje stroef. Maar we zaten wel op 1 lijn en we kunnen aan de slag gaan deze week. Verder gaan we ook morgen met hem mee een wijk in om te zien welke project er lopen en wat er nog gedaan moet worden. Erg leuk.
Ojaa we hebben ook een auto kunnen regelen. Echt zo fijn hier, want als je ergens wil komen dan kan je maar beter niet op je fietsje stappen. Dus dat doen we dan ook maar niet. Vorige week donderdagavond hadden we een adresje van een collega gekregen bij een hotel die ook auto's verhuurt. We kregen een Hyundai Atos mee, een zilvergrijze. Hij ziet er goed uit en rijdt goed dus dat is belangrijk. Alleen die buurt waar we heen gingen (otrobanda) was nou niet echt bepaald een van de meest veiligste buurten hier op Curacao. Gelukkig konden we met de auto terug en hoefden we niet terug te lopen.
Volgende week schrijf ik weer een nieuw verhaal, als ik weer wat leuks heb meegemaakt. In ieder geval hartsitkke leuk al jullie reacties, dus blijf vooral reageren:)!
Liefs Sarah
Liefs Sarah
09 Februari 2011 - 06:37
Henk:
Hoezo geen veilige buurt, na alles wat ik je geleerd heb??? Wel leuk zo ff je bericht lezen na de nachtdienst. Nou veel plezier nog ik ga lekker snurken.
groetjes Henk -
09 Februari 2011 - 08:33
Inez:
Heeej lieve meid! Leuk om te lezen hoe het met je gaat en hoe het daar is!! Lekker joh mooi weer en strand! Hihi.. Nou ik blijf je volgen ;)!
Liefs Inez.. -
09 Februari 2011 - 09:37
Anouk:
Lieve schatttt,
Leuk om te lezen hoe jouw weekje weer is geweest! En ook om fotootjes te zien :) Je ziet er goed uit!
Succes op stage en vooral heeel veel plezier in t weekend. We mailen nog over skype :) dikke kus voor jouu! xxxx -
09 Februari 2011 - 09:52
David :
Heey Lady!,
Leuk verslaggie weer ! ben benieuwd naar alle nieuwe hippe dingen die je gaat doen en mee maken !
xxx
davidof -
09 Februari 2011 - 09:57
Lieve Meid, :
SAAAR!!!!
Wat leuk om te lezen dat je het na je zin hebt daar in cura,TOPPIE!!
Je stapt lekker veel je bent echt aan het genieten.
En een luxe auto zo, zo goed geregeld allemaal meid,
Ik had je vorige reisverslag ook al gelezen,alleen dat ging wat snel haha en je weet dat ik op Jou/mijn kamer nog geen laptop heb dus kon je niks terug sturen vandaar nu pas een reactie terug!!
(Zit nu namenlijk op school);)
Het is nu ook mijn tweede week in jou kamertje, heb het erg naar mijn zin,soms wat stilletjes maargoed verder is het toppie!!!:D Vooral als Ebotje&vriendinnen komen eten/slapen.
Nu nog een laptop en dan is het helemaal prima.
En Saar de meiden zijn inderdaad erg aardig, Klets af en toe op de gang zoals je al zei. Haha meer is het ook niet nee!!!;)
Ga vandaag voor de 3e keer koken, heb daar wel weer zin in:D Rest van de dagen at ik bij Ebo of gewoon thuis.(of gewoon een pizza ofzo haha SNAPJEEE)
Lieve schat
Hoor snel weer van je, en jij van mij!:)
Ben echt blij dat ik een tijdje in jou kamer zit.
En vind het erg fijn om te lezen dat je het na je zin hebt:D
Blijf je volgen via WAARBENJIJ.NU:p
Doeeeiiii DUSHIII
KUSKUSSS
09 Februari 2011 - 12:37
Annet:
Saartje!!
wat klinkt het allemaal goed daar! en wat ben ik verschrikkelijk jaloers op je als ik die coole foto met jullie autootje zie met je t-shirtje en sandaaltjes aan... Enjoy!!
kus, -
09 Februari 2011 - 13:36
Katinka:
Katinka zegt:
Joo Saar! Dude, hoe is 't daar? Ik heb je verslag nog niet helemaal kunnen lezen, aangezien Sofie (collega van het werk dat ik nu doe, die dit ook tiepert) te snel doorlas en dus al naar onder scrolde. Ik heb wel je vette oto ook gezien, niet te hard crossen hè en geen curacao-(h)anen omver crossen!
Veel plezierr, dan ga ik hier weer lekker achter m'n beldschermpie zitten!
Kuskus! -
09 Februari 2011 - 18:16
Gerda En Erik:
Hallo Saar,
jeetje zeg wat een party's lopen jullie af! Komt er nog wat van onderzoeken?? Nee hoor fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben.
Opgelucht dat het gesprek goed is verlopen? We zijn reuze benieuwd wat jullie straks tegen komen in de wijken en wat jullie gaan doen.
Het klinkt veel belovend.
Mooie auto hoor, hoeven jullie niet meer in het donker te lopen. Leuke foto's Sarah. Fotografeer er maar op los zodat we een goede indruk krijgen van jullie bezigheden en het eiland.
Goed op elkaar passen en veel plezier.
Kus van Papa, Mama, Seb. en Nina. -
09 Februari 2011 - 19:28
Yvette:
Hou het wel netjes, hè.
Feestje hier, feestje daar. Hoezo stage?
Grapje hoor.
Ik denk dat je langzamerhand ook wel de andere kant zult gaan van het eiland, zeker gezien decwijken waar je zult komen.
Ik kan me er alleen maar wat bij voorstellen, maar denk dat het best heftig is.
Wij hadden gisteren en vandaag ook mooi weer:))
Leuk geprobeerd van mezelf. Ik ben gewoon jaloers.
Nou meissie, doe voorzichtig en veel plezier. Yxxx -
09 Februari 2011 - 20:32
Nina:
Hee Saar!
Leuk om zo je verhalen te lezen, ben echt jarloers. Ben ju nu inmiddels al wel bruin?
Hier wordt het al echt lente, 't blijft langer licht en het zonnetje schijnt regelmatig.
Verder niet veel te vertellen!
X -
10 Februari 2011 - 00:35
Katja:
Haai schat,
Ik vroeg laatst nog aan Anouk heeft saar nou een waarbenjij.nu ofnie. Wat blijkt, sta ik niet eens in de maillijst:p Dus ik zal me zelf wel ff toevoegen. Maar zo te horen heb je het wel naar je zin. Alleen maar party party:p daar. Gelukkig zit het nu op het werk ook meer mee. Maar ik mail je iig nog en wanneer je x tijd hebt om te skypen. Nou lieverd nog veel plezier daar. Spreek je snel.
x -
10 Februari 2011 - 10:56
Marjolijn:
Ha die Sarah, wat ben ik jaloers als ik die foto's zie met jij in een hemdje, lekkere verhalen over witte standjes, en ik hier ook kan lezen dat het bij jou morgen 27 gr. wordt!! Wij hier zijn al blij met 10 gr. en ik met het zonnetje. Leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat met jou en je je draai aan het vinden bent. Stoer autootje trouwens! Doe maar lekker luxe hoor. Ik geef je groot gelijk. En had je eigenlijk nog overgewicht toen je vertrok of viel het mee? Wij zijn al ons lekker aan het maken voor de skivakantie, vreemd idee eigenlijk als jij dit leest denk ik. Ik ga straks weer lekker werken en ben nu nog even thuis, en iedereen is weg naar school, heerlijk rustig dus met mijn krantje.
He meisje, dit voor nu, ik volg je wel. Heb het goed en maak vooral veel plezier.
liefs Marjolijn
r -
10 Februari 2011 - 11:07
Solange:
Conta sarah,
Leuk pa lesa cu bo ta pasando bon.
Hahahahaha, zo af en toe doe ik er wat tussen door hoor ! Ik zou het leuk vinden als je het een beetje kan als je terug komt.
Saar wat leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt, en meisje je ziet er goed uit. Hoezo "veeeel te witte meisjes" dat komt wel goed hoor !! En een top auto hoor, e ta mustra bon, e tin AIRCO ?! Oh wat zullen jullie het warm hebben hé? Das even wat anders hahahah. Oh ja en mambo wat gezellig hé. Nou ben benieuwd naar je volgend verslagje. Korda saka potret pa nos wak, e kwida kurpa bon ? Ayo, Sarah -
12 Februari 2011 - 13:47
Fam Kaihatu:
He die Saar,
goed te horen dat je het op het boven/beneden (?) windse eiland naar je zin hebt. Duilessen nemen in Curacao, feesten, met autootje rondtoeren.... het klinkt als vakantie. Gelukkig doe jet daar ook heel dankbaar werk, dus meid we zijn trots op je (waren we al sowieso natuurlijk) en kijken uit naar je volgende reis verslag.
X-jes, Stefan, Majella en Lois -
12 Februari 2011 - 16:18
Berenice:
hey hey,
klinkt echt echt goed, leuk om te horen dat je het naar je zin hebt :) zo te zien heb je ook super lekker weer, tja dat zouden we in nijmegen ook wel willen....hmmm
ben al benieuwd wat je volgende week te vertellen hebt...
have fun :)
12 Februari 2011 - 20:25
Maritza E Machado:
Sarah, je gaat naar al de plekken die ik jou heb aanbevolen!! En je laat er geen gras erover groeien, goed van jou! want voor je weet ben je al terug in Ned. Maar niet alle plekken in Otranbanda zijn gevaarlijk hoor. jammer dat ik er niet ben, anders waren we samen gegaan. Maar in ieder geval, ben je flink aan het genieten! Okay......tot schrijfs weer